donderdag 15 juli 2010

gipsloos ;-)

Eindelijk dan, na 4 warme, jeukerige weken mocht vandaag dan eindelijk het gips van Lisa's arm. Om 14.20 uur moesten we bij de chirurg zijn, maar voordat we daar terecht konden moesten we langs bij de gipskamer. Daar werd met een soort cirkelzaagje het gips van Lisa's arm gepeld. Ik dacht dat doen ze wel even, maar het koste toch wat meer tijd om het van haar arm af te krijgen. Doordat ze natuurlijk had gezweet onder het gips was het kousje aan haar arm vast gaan zitten. Niet zo prettig!!
Maar goed ondanks dat was het gips er toch snel af. Nog even een fris doekje erover heen, want 4 weken geen water op die arm, nou dat ruik je wel ;-)

Snel door naar de chirurg. Het was allemaal wat uitgelopen maar we mochten dan uiteindelijk naar de behandelkamer. Daar kregen we niet de "eigen" chirurg maar een vrouwelijke arts die het allemaal niet vertrouwde omdat Lisa toch nog klaagde over pijn als de testjes met haar arm werden gedaan. Terug naar röntgen om foto's te maken. Het zal toch niet waar zijn dat ze nog een keer gips moet, maar gelukkig het was niet nodig. Nu wel "onze" dokter en die was zeer tevreden. Er was nog een klein stukje te zien, maar het was zeer tot tevredenheid geheeld. En als therapie........zwemmen, zwemmen, zwemmen. Nou dat komt wel goed denk ik aangezien de vakantie bijna voor de deur staat ;-)

Het strekken en buigen is nog pijnlijk, maar dat weerhield er Lisa niet van om bij haar vriendinnetje te logeren. Morgen heeft ze vrij van school en aangezien het vriendinnetje volgende week voor 4 jaar naar China vertrekt ..........

Foto's volgen want uiteraard als scrappende moeder heb ik ook dit traject weer vastgelegd!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten