zaterdag 26 juni 2010

Update Gebroken arm

Gisteren mocht Lisa terug naar het ziekenhuis om weer opnieuw foto's te maken van haar arm. Daarna mocht ze bij de chirurg op bezoek die deze foto's zou bekijken. Waar we in eerste instantie bang voor waren dat de breuk over de groeischijf liep is gelukkig niet van toepassing. Hij lijkt er precies langs te lopen. Volgens de chirurg was het een "mooie" breuk, in zoverre dat je een breuk mooi kunt noemen natuurlijk. Hij was namelijk oncompleet, dus niet door. Normaal schijnt zo'n breuk recht te lopen maar bij Lisa loopt hij schuin naar beneden. Was wel mooi om te zien. Alhoewel ik een groeischijf al aanzag voor een breuk ;-) Ach, heb er ook helemaal geen verstand van ;-)
Maar doordat de breuk schuin loopt bleef alles mooi op z'n plaats zitten en kon niets verschuiven. Dus een voorspoedig herstel zou hierdoor niet in het gedrang komen.
Door naar de gipskamer waar deze keer het definitieve gips om komt die tot 16 juli mag blijven zitten. Gelukkig is ze dan voor de grote vakantie van haar balast af.
Toch wel een beetje eng vond Lisa het verwijderen van het gips om de spalk. Met het afhalen van het gips piepte ze heel even, maar voor de rest heeft onze grote meid geen kik gegeven. Ze koos voor paars gips, nee geen oranje. Was er trouwens ook niet meer maar ze had geen zin om met oranje gips te lopen als dadelijk blijkt dat Nederland eruit vliegt ;) Goed argument natuurlijk HAHA
Uiteraard als scrappende moeder neem je je foto toestel mee. Alles, ook de niet zo leuke dingen moeten vastgelegd worden!! Ik werd al voor gek verklaard thuis, maar Lisa had er geen bezwaar tegen ;-) Kent haar moeder al een beetje HAHA.Nadat het gips erop zat en moest uitharden zijn we nog even stiekem bij opa langs geweest die ook weer een paar daagjes mocht logeren in het ziekenhuis. Gelukkig is hij nu weer thuis.
Erop schrijven mocht opa nog niet, want het gips was nog niet uitgehard, maar die kans krijgt hij nog wel ;-)
Ondertussen zijn er al flink wat handtekeningen op Lisa's gipspootje geschreven en daar zullen er vast nog wel wat bijkomen.

En ja, dan is het heel warm vandaag, zwembadje staat op (het kleintje wel te verstaan) en dan wil je toch even natte voeten halen. wat doe je dan??

Zo zie je maar waar plastic vuilniszakken goed voor zijn ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten