dinsdag 22 september 2009

en toen moesten we weer naar huis.....

Maar voordat we de bus richting Girona weer zouden nemen hadden we nog een dikke halve dag de tijd om de dingen te doen die we toch nog vergeten waren. Zoals het ziekenhuis. Wat een gebouw. En nog in functie ook. Enne dat huis met die mooie poorten, vraag me even niet meer hoe het heette, dan zal ik het boekje van Janine er toch even bij moeten pakken, maar goed dat ligt dus bij Janine :D

Ze hebben ons toch ook nog genept bij de Metro. Volgens het kaartje zouden we al aan onze 10 ritten moeten zitten, maar onze calculatie zei dat we er nog eentje te goed hadden. Maar de poortjes gingen toch echt niet voor ons open. Dus we hebben nog maar een enkel kaartje gekocht. Was toch te ver om te lopen :)
Omdat we laat vlogen hebben we ons tussen de middag al warm gegeten, gewoon bij Mc Donalds omdat dit gewoonweg de makkelijkste oplossing was, voor ons avondeten kochten we een broodje bij Subway, wordt netjes verpakt in lagen papier en een zakkie, dus dat zat wel snor.

Langzaam weer terug naar het hotel, want daar hadden we onze bagage nog kunnen neerzetten. Onze allervriendelijkste receptionist stond er weer (toch jammer dat ik die foto niet meer genomen heb, helemaal niet meer aan gedacht)vond hij onze tassen niet.....zweet.....zweet.....bleek zijn andere o zo vriendelijke collega de verkeerde kamernummers erop geplakt te hebben. Wij dachten al dat een ander er met onze tassen ervan door waren. Pffffttttt.
Bij het busstation was het een drukte van jewelste. Er wilden meer mensen naar huis, of wilden is misschien niet het goede woord, ze moesten naar huis. De rit naar Girona verliep zonder noemenswaardige incidenten en de luchthaven kwam veel te snel in zicht. Inchecken en wat rondlummelen totdat de vlucht wordt omgeroepen, maar als we daarop hadden moeten wachten dan stonden we waarschijnlijk nu nog op de luchthaven. De vlucht naar Pisa die later dan onze vlucht zou vertrekken was al aan het boarden en wij stonden nog allemaal heel knusjes in de rij te wachten tot er eindelijk eens iemand kwam. Volgens ons waren ze ons compleet vergeten. Het was dan ook haastje repje in het vliegtuig. Snel op je plaats, tassen boven in en jûh vliegen maar. 10 minuten te laat voor een van de meest punctuele luchtvaartmaatschappijen (zoals in hun boekje stond vermeld HAHA) maar goed, we zijn veilig en wel aangekomen in Charleroi. Wachten op onze bagage, niet bij de eerste deze keer, maar toch fijn als je je tas weer ziet komen aanhobbelen op de bagage band.
Hup naar de auto, natuurlijk eerst betalen, want anders krijg je hem niet mee. Gôh, stond die auto zo ver weg???? Ja dus......
Om 20.00 uur zaten we in de auto en op naar huis. Als je dan toch naar huis moet dan kan het ook maar beter snel gaan :D
Om half 10 hielden we halt voor mijn huisje in Landgraaf. Hond helemaal wild, manlief gelukkig dat vrouwtje weer thuis is, kids die al in bed lagen maar wel wakker wachtend op die mama die zomaar 4 dagen durft weg te gaan zonder hen mee te nemen. IK BEN WEER THUIS!!!
Voorlopig mag ik ook niet meer gaan van mijn jongste dochter HAHA
Heeft ze toch pech, want de volgende reis zit alweer in de pen, zei het wel voor 2011 dus ze hebben nog even tijd om weer aan het idee te wennen!!

Het was een super trip, goed weer, veel gezien (dat hebben jullie kunnen lezen) en veel gedaan. Absoluut een aanrader voor iedereen!!!
Foto's staan op de computer, dus die volgen snel (als ik tijd krijg om alles even op een rijtje te gaan zetten maar dat komt wel goed)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten