donderdag 1 oktober 2009

Schoolreisje Lisa

Vandaag was het dan eindelijk zover. Lisa gaat op schoolreisje en mama mag mee. Sanne is afgelopen dinsdag al geweest enwel naar de Efteling. Helaas kon ik niet mee die dag. Eigenlijk had ik moeten werken, vandaar dat ik me ook niet opgegeven had, en vlak daarvoor kreeg ik te horen dat ik toch woensdag zou moeten komen en toen waren alle plaatsen al vergeven. Helaas, maar Sanne heeft zich daarin tegen ook zonder mij goed geamuseerd :D

Lisa mocht vandaag naar Toverland in Sevenum. Ik was hier nog nooit geweest, dus voor mij een complete verrassing. Je komt eerst in een hele grote hal. Eigenlijk kinderstad in het groot, met veel meer grotere attracties. Eerst een "picknick" plekje zoeken waar de tassen en de jassen gestalt kunnen worden en daarna Toverland verkennen. Buiten kon je nog niet dit ging pas na 12.00 uur open.
Maar binnen was er genoeg te beleven en aangezien het buiten regende was dat maar goed ook. Als eerste de theekopjes, die heb ik dus gemist want de kids waren al weg terwijl ik nog in de startblokken stond ;)
In de binnenachtbaan ben ik dan wel meegeweest. Leuk hoor!! Gelukkig wilde de kids hier ook in zonder mama (pfft) en er moest toch iemand foto's maken HAHA!!
De bobsleebaan, tja het heet anders maar het blijft hetzelfde. Deze ging buitenom. En het regende......tja, dan kom je dus nat binnen. Maar de kids hebben lol en dat is het voornaamste.
Ze hebben me eindelijk zover gekregen dat ik mee de wildwaterbaan in ga. Ga je eerst achterste voren een ietwat kleinere heuvel naar beneden. Goh, niet nat geworden, het valt nog mee. Halverwege de berg wordt je weer met je neus de goede kant op gedraaid en dan ga je naar buiten. EN DAT IS WEL EEN HELE GROTE BERG WAAR JE NAAR BENEDEN WORDT GESTORT!!!!!!!!!! Ik was dus flink nat, dat kun je je wel voorstellen. En niet van de regen, want die viel op dat moment niet!!
Na een kleine lunchpauze, de kinders hebben hier gewoonweg geen tijd voor, gaan we de rest van het park eens grondig inspecteren. Zo'n wiebelhuis is wel leuk, dat nog even doen voordat we naar buiten gaan. Wel jassen aan want zo warm is het buiten niet. De brommers, goddank, hier is Lisa nog te klein voor. 1.40m en daar komt ze (net) niet aan. Maar dan staat een groot gevaarte in de verte naar ons te lonken TROY!!! Daar moest je min. 1.20 m voor zijn en tja, die telt ze wel. Eerst samen met mam. Nou ik had me maag ergens boven me hangen. Godsamme, maar wel gaaf. Als je de eerste duik maakt die gaat bijna loodrecht naar beneden (althans zo kwam het op mij over) en nog een keertje mam. Ja goed hoor, nog een keertje. Volgens mij zie ik een beetje groen.
Na 2 keer vond ik het wel welletjes en zijn Lisa en Ruby nog een paar keer geweest. Ik maak wel foto's :)

En zo heb je de hele dag nog voor de boeg en zo wordt alweer omgeroepen dat het tijd is om weer naar huis te gaan.
Bus 2,3 en 4 staan al geduldig op ons te wachten, bus 1 is in de verre verte nog niet te zien. Geduldig wachten we dan ook dat de rest kan instappen. Ondertussen is het weer begonnen met regenen, en wij zitten gelukkig droog in de bus :D

Al met al was dit een geweldige dag. De meiskes en jongens hebben zich geweldig geamuseerd en dat is dan ook de bedoeling van een schoolreisje. Ook mama vond het leuk, en ik ben harstikke moe ook, lig vast en zeker vanavond in mijn bed nog te dromen over Troy (en dan niet die van High School Musical :) maar die houten achtbaan HAHA)

Nog een kleine impressie aan foto's:Geen opmerkingen:

Een reactie posten