vrijdag 15 mei 2009

'n dagje Brunssumerheide

Op school organiseren ze wel eens natuurwandelingen of andere leuke uitjes. Dan is natuurlijk steevast de vraag van dochters lief : "maaaaaaaaam, kun je dan mee?"
Ja hoor, als ik niet hoef te werken ga ik graag mee!
Heeft mam ook weer een uitje.....HAHAHAHA

Afgelopen woensdag was het dan zover, met 6 auto's reden we op naar het infocentrum van de Brunssumerheide.
Hoewel het 's morgens ietwat bewolkt uitzag, hebben we prachtig weer gehad. Ons schietgebedje naar boven heeft geholpen :)
We kregen per groep een rugzak mee, een katoenen tas en een schepnetje. In de rugzak zat de route en de opdrachten die we onderweg moesten doen. Het leukste vonden de kids nog het buttelen in een van de vele vennetjes die de heide rijk is. Vooral het vangen van kikkervisjes!!Ik was natuurlijk weer eens helemaal vergeten om een fototoestel mee te nemen. Stom hé. Maar ik bedacht me nog net op tijd dat mijn mobieltje ook een fotocamera functie had en zo heb ik toch nog een leuk foto verslag van deze dag kunnen maken.
De kids vonden het leuk. Wij ook :)

Op de terugweg kwamen we de schaapsherder met zijn kudde tegen. Wat is dat toch mooi om te zien hoe de honden alle schaapjes bij elkaar houden. Het is een flinke kudde dit jaar met veel dartelende jonge lammetjes ertussen.1 opmerking:

  1. nou heb jij geluk dat je mobieltje genoeg ruimte had.leuk die foto's.is iets om gescrapt te worden,(zal ook wel gebeuren).liefs an

    BeantwoordenVerwijderen