maandag 29 november 2010

Update niet zo'n goed nieuws

Ten eerste wil ik via deze weg iedereen bedanken voor de lieve berichtjes via mijn blog en ook via Hyves (blog en hyves zijn gekoppeld ;-)), sms-jes, mailtjes en zelfs telefoontjes. Dit wordt heel erg gewaardeerd ;-)

Vandaag mocht ik terug naar het ziekenhuis. Er moest een lensmeting verricht worden en ik kreeg een gesprek met iemand van anesthesie. Dat gesprek stelde vrij weinig voor, kreeg een vragenlijst die ik moest doorlopen, of je ergens allergisch voor bent e.d. welke medicatie je gebruik en of je stil kunt blijven liggen ;-) Kan ik wel haha

De lensmeting had wat meer voeten in aarde. De "gewone" lensmeting kon bij mij niet uitgevoerd worden. De staar was al te dik hiervoor. Ik mocht naar een andere kamer gaan en daar zou een echo van mijn oog gemaakt worden. In plaats van op je buik tijdens een zwangerschap kreeg ik nou een zelfde soort gel in mijn oog gespoten. Eerst werd er gedruppeld om mijn oog een klein beetje te verdoven, daarna werd er een soort glazen kokertje in mijn oog geplaatst waarin de gel werd gespoten. Daarna werd met een echo-apparaat de echo gemaakt (en nee, ik ben niet zwanger haha), uiteraard aan beide ogen. Niet echt een pijnlijk iets maar wel een zeer vervelend iets. Het prikte behoorlijk. Heb er nu nog steeds een beetje last van.
Nu is het aftellen tot aan de 15e........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten