vrijdag 19 februari 2010

Lisa's verjaardagsfeestje

Een druk weekend voor de boeg. Onze Lisa wordt zondag a.s. 8 jaar en vandaag zijn we al begonnen.
Het kinderfeestje!
Ik ga regelmatig ergens een bloemstuk maken en Lisa vindt dit ook altijd erg leuk. Zij wilde dit ook wel eens doen. Ik heb dus geïnformeerd en de interesse was er om een kinderfeestje te organiseren. Zo gezegd zo gedaan.
Om 13.30 uur stond de bel roodgloeiend en druppelden de genodigden naar binnen, 2 jongens en 4 meisjes, met die twee van mij erbij dus samen 8 personen.

De taart werd gegeten op de locatie waar het kinderfeestje werd gegeven, tevens werden daar de cadeautjes uitgepakt. Gek hé dat mijn dochter veel knutselspulletjes krijgt ;-)
Nog even wat drinken en het feest kan beginnen. Ze krijgen allemaal een stenen kandelaar waarop een rond oaseblokje wordt bevestigd. Rondom mogen ze met Hydera het groen wegwerken en bovenop mogen ze vullen met roosjes in allerlei kleuren. Verder nog versieren met veertjes, takjes en pareltjes, zo waren ze wel even zoet. Zelfs geen tijd om even een snoepje te pakken HAHA.
Ze vonden het in ieder geval allemaal even leuk, zelfs de jongens. Om ca. 16.30 uur kwam Peter met de frietjes en de snacks en daarna iedereen weer veilig en wel naar huis gebracht. In twee keer aangezien we maar een auto hebben ;-)

Zondag is het grote feest met de familie, morgen komen nog vrienden, nichtje etc en dan maandag nog uitdelen op school en dan is het weer voorbij voor een jaar!!!

Hier een kleine impressie van deze middag:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten