zondag 8 november 2009

Turnmeeting Lisa

Vandaag was het dan eindelijk zover. Lisa had er al een tijdje naar toegeleefd. Ze vond het aan de ene kant heel spannend en aan de andere kant ook heel erg eng.
Ze had in de sporthal van de Bende vandaag haar allereerste turnmeeting.
Vanuit de verening kregen ze een turnpakje en een daarbij behorend trainingspakje.
Om 09.00 uur vanmorgen mochten we al paraat staan. En dat op een ZONDAG!!!

Maar wat deed ze het goed! En dat zeg ik niet alleen uit moederlijke trots ;)
Ze had super punten. Ze moesten oefeningen op de brug, balk en lange mat maken en ook een springoefening. Voor de sprong had ze een 9.1, de brug 8.3, balk 8.5 en de lange mat een 7.6. "Was wel een strenge mevrouw daar aan de jurytafel van de mat mam" Dat was ik wel met haar eens, want ze deed het super op die mat, dus waar was die 9!!!!

Maar goed, ze deed het prima en alle groepen van PhDes die meededen hadden allemaal de 1e plaats behaald, behalve de groep jongens, die kregen een derde prijs. Hoe ze precies tot die totale komen is mij een raadsel, maar 1e!!! Het klinkt goed. Ze was zo ontzettend trots op haar zelf. En daar gaat het dan ook om, het zelfvertrouwen te krijgen en het toch maar even doen, daar ze en publique je kunstjes te vertonen en dan ook nog een mama hebben die continue met de fotocamera achter je aan zit. Gelukkig voor haar moesten we op de tribune zitten, dus zo dichtbij kwam ik niet :D

Een kleine impressie van deze ochtend:Is ze geen kanjer!!!
Hier spreek een trotse mama :D1 opmerking:

  1. zondermeer is dit een prestatie, ik heb de punten lijst gezien er goed ook.
    mag je ook trots op zijn.
    liefs an

    BeantwoordenVerwijderen