dinsdag 7 april 2009

Vervelende uitslag

sinds vorige week maandag heb ik last van een vervelende en jeukende uitslag in mijn gezicht en in mijn hals.
Eerst dacht ik nog dat ik tijdens het scrapevent (zie mijn scrapblog) met iets in aanraking was gekomen waardoor ik die allergische explosie had. Ik werd wakker met lippen waar Hotlips (van M.A.S.H.) dodelijk jaloers op zou zijn geweest. Pijn, branderig met andere woorden niet prettig.
Gelukkig slonk dit gedurende de dag, maar leuk is anders.
De dag erna werd ik wakker met een dik oog, alsof ik in de boxring had gestaan. Mijn collega dacht dat ik de hele nacht had zitten huilen :)
De uitslag breidde zich nu ook uit naar mijn nek.
In de loop van de week werd mijn gezicht gelukkig iets beter, maar gisteren was het weer raak. En nu had ik dus geen scrapevent gehad, dus het moet toch aan iets anders liggen. Zelf denk ik aan de mandarijnen. Dat is het enige wat ik op beide zondagen heb gegeten.
Je zult wel begrijpen dat ik voorlopig even van de mandarijnen afblijf :)

Maar goed, toch naar het advies van manlief geluisterd en vanmorgen een afspraak gemaakt met Herr doktor (het was alleen deze keer een Frau doktor, maar dat maakt niet uit) en die heeft me allerlei zalfjes voorgeschreven.
Ik moet nu iedere dag zeker een half uur eerder mijn bed uit :)
Een zalfje voor mijn gezicht en nog een sterker zalfje voor mijn rechter ringvinger, want die heeft ook een hartnekkige uitslag die maar niet weg wilt gaan en het zalfje dat ik eigenlijk voor mijn vinger gebruik mag nu gebruikt worden voor mijn nek en ook nog pilletjes voor de allergische reactie tegen te gaan.
Ben een hele huisapotheek aan het aanleggen :)
Als het nu nog helpt............


2 opmerkingen:

  1. gut meid,heb jij dat,je had daar bij ons ook al last van.blij dat je wel even naar man lief luister(nu althans:) )beterschap er mee.
    kus an

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er gelukkig al weer een stuk beter uit hoor An.
    Blij toe :)

    BeantwoordenVerwijderen